Idealni kandidat

Idealni kandidat

Sberbank Srbija a.d. traži ljude koji veruju u sebe i koji teže da ostvare uspešnu karijeru, talente koji žele da stvore nešto novo i pokažu strast uz inovativni duh. 

Timski rad. Potrebni su nam timski igrači koji uživaju radeđ‡i sa kolegama, poslovnim parterima i ostalima kako bi ostvarili pozitivan efekat na poslovanje. Vi posedujete izuzetne veštine komunikacije i spremni ste da učite od drugih i da se prilagodite novom poslovnom okruženju kao i da delite informacije, znanja i iskustva sa drugima. Tražimo ljude koji su spremni da zauzmu aktivno učešđ‡e kako za izvršavanje zadataka tako i za strateško planiranje kompleksnih i izazovnih zadataka i one koji postavljaju jasne ciljeve kako za sebe tako i za organizaciju i dostiže ih uz entuzijazam i pozitivnu enegriju.

Poznavanje tržišta. Naš idealni kandidat je osoba koja ima jasnu sliku potreba tržišta, poznaje klijente sa kojima sarađ‘uje, poznaje konkurenciju, zakonsku regulativu i kako da ih primeni. Za funkcije podrške tražimo talente koji imaju značajno iskustvo u svojoj oblasti ekspertize i koji su spremni da prošire i unaprede svoju karijeru. Mi u Sberbanci predviđ‘amo inovacije i potrebni su nam ljudi koji imaju dobru procenu koje kreativne ideje i predlozi mogu biti sprovedeni i konstantno rade na unapređ‘enju.

Raznovrsnost. Zbog činjenice da radimo u internacionalnom okruženju i vizije da i dalje rastemo u buduđ‡nosti, takodje je potrebno da je sposobnan da savlada i prevaziđ‘e različite regionalne organizacije i poslovne kulture. Raznovrsnost je više nego dobrodošla i internacionalno radno okruženje je zaista prisutno; na primer u centrali u Beču, engleski je poslovni jezik i više od polovine zaposlenih dolazi iz raznih zemalja u kojima se govore neki drugi jezici.

Da li ste vi taj talenat koji tražimo? Onda bi trebalo da se upoznamo. Aplicirajte za neku od naših otvorenih pozicija i započnite karijeru u Sberbanci!