04.11.2015.

Sporazum između Sberbank Srbija i Vlade Republike Belorusije Beloruska roba po povoljnim uslovima

Beograd, 3. oktobar 2015. godine – Domaći privrednici moći će po izuzetno povoljnim uslovima da obezbede kredit za kupovinu robe proizvedene u Belorusiji. Novi uslovi dogovoreni su potpisivanjem Sporazuma između Vlade Republike Belorusije i Sberbank Srbija a.d. Beograd o uslovima kreditiranja kupovine robe beloruske proizvodnje u Republici Srbiji. Maksimalan iznos kredita je 90 odsto vrednosti investicije, uključujući i PDV.

04.11.2015.

Najbolja kamata na štednju u „švajcarcima“

Beograd, 29. oktobar 2015. godine – Štednja u švajcarskim francima, uz najpovoljnije kamate na domaćem tržištu, jedna je od novosti u ponudi Sberbank Srbija. Oročen na 36 meseci, depozit u „švajcarcima“ biće uvećan za po dva odsto godišnje.

27.10.2015.

Dva sporazuma u Rusiji za jaču privredu Srbije - Sberbank Srbija jača saradnju sa kompanijama NIS i Energoprojekt

U okviru srpsko-ruskog poslovnog foruma u Moskvi, Sberbank Srbija je potpisala sporazume o saradnji sa kompanijom NIS a.d. iz Novog Sada i sa kompanijom Energoprojekt Holding a.d. Beograd, sa ciljem daljeg unapređenja i jačanja strateške saradnje.

06.10.2015.

Obaveštenje

Zvanični sajt Sberbank Srbija www.sberbank.rs zbog tehničkih problema nije bio u funkciji u nedelju, 4. oktobra.

01.09.2015.

JAVNI POZIV ZAINTERESOVANIM PRAVNIMA LICIMA RADI PRIKUPLJANJA PONUDA ZA USTUPANJA POTRAŽIVANJA BANKE (koja se ne odnose na potraživanja prema fizičkim licima) UZ NAKNADU

1.Zainteresovana pravna lica koja imaju nameru da Sberbanci dostave ponudu radi zaključenja Ugovora o ustupanju potraživanja uz naknadu, se pozivaju da sa Bankom zaključe Ugovor o poverljivosti.
2.Pravna lica koja imaju nameru da zakljuce Ugovor o poverljivosti se pozivaju da Banci dostave sledeću dokumentaciju a sve radi potpisivanja Ugovora :

31.08.2015.

Nova promotivna ponuda za Sberbank Bonus kredit

Zbog velike popularnosti proizvoda Bonus kredit, Sberbank Srbija će u periodu od 31. avgusta do kraja novembra 2015. godine klijentima ponovo ponuditi promotivne uslove za Bonus keš kredit i kredit za refinansiranje. Banka je snizila kamatnu stopu koja sad u promotivnom periodu iznosi 13.95% za Bonus kredit za refinansiranje, odnosno 15.15% za Bonus keš kredit sa jedinstvenim fiksnim rokom otplate do 60 meseci. Maksimalan mogući rok otplate kredita je do 96 meseci.

13.08.2015.

Sberbank smanjila kamate na keš kredite

Sberbank je snizila kamatne stope za kredite iz svoje bogate ponude. Ova pozitivna akcija namenjena stanovništvu se odnosi na sve opcije gotovinskih, potrošačkih i refinansirajućih kredita.