20.07.2015.

Sberbank Srbija primila Gold STP Excellence Award

Sberbank Srbija primila je Gold STP Excellence Award, nagradu koju dodeljuje Deutsche Bank. Ova nagrada predstavlja priznanje liderstva u oblasti elektronskih plaćanja.

09.07.2015.

Super Kartica najbolji program lojalnosti po odnosu cene i kvaliteta u Srbiji

Ovogodišnje Best Buy Award istraživanje u Republici Srbiji pokazuje da građani Srbije, kada je u pitanju loyalty program najboljeg odnosa cene i kvaliteta, svoje poverenje daju Super Kartica programu.

06.07.2015.

Kredit sa osiguranjem za mala preduzeća

Sberbank Srbija je kreirala posebnu ponudu namenjenu malim preduzećima sa godišnjim prihodom do 1.000.000 evra. Ponuda se odnosi na revolving kreditnu liniju i na kratkoročni kredit sa uključenim osiguranjem.

30.06.2015.

Sberbank Vam poklanja vaučer od 3.000 dinara

Zbog velikog interesovanja produžili smo promotivnu ponudu za platnu Super Karticu do 31. jula 2015.

08.06.2015.

Sberbank Srbija pristupila sistemu međunarodnog i međubankarskog kliringa plaćanja u devizama

Na osnovu potpisanog Ugovora o priključenju sa Narodnom bankom Srbije od 20. maja 2015. godine Sberbank Srbija učestvuje u međunarodnom i međubankarskom kliringu plaćanja u devizama. NBS je operator ovog sistema u cilju efikasnijeg i jeftinijeg platnog prometa u evrima za stanovništvo i privredu.

25.05.2015.

Premijera na tržištu Srbije- Sberbank Business MasterCard Debit kartica sa pristupom Biznis klubu na aerodromima

Sberbank Srbija predstavila je Business MasterCard Debit karticu namenjenu pravnim licima i preduzetnicima, koja pored standardnih pogodnosti povezanih sa elektronskim plaćanjem, korisnicima omogućava i potpuno besplatno korišćenje usluga Biznis klubova na aerodromima u Beogradu i Beču, što je jedinstvena usluga u Srbiji.

14.05.2015.

Sberbank krediti iz italijanske kreditne linije za mala i srednja preduzeća

Zahvaljujući sredstvima iz projekta „Program razvoja privatnog sektora i podrške malim, srednjim i javnim komunalnim preduzećima“, Sberbank je omogućila klijentima zaduživanje po veoma povoljnim uslovima.